Darilni paket 9

23,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 9

Darilni paket 9 je idealna kombinacija vrhunskih bučnih izdelkov, ki združujejo okus narave in eleganco. S tem paketom boste razvajali svoje brbončice in obogatili svojo kuhinjo z bučnimi okusi vrhunske kakovosti. Paket vsebuje bučno olje Petovar, premium bučno olje ter eko kis Simonič - popolno kombinacijo za kulinarično razvajanje.

Kaj vsebuje Darilni paket 9:

  1. Bučno olje Petovar (0,5 l): Bučno olje Petovar je znano po svoji vrhunski kakovosti in izrazitem okusu. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, kar zagotavlja izjemno čistost in bogastvo okusa. To bučno olje bo vašim jedem dodalo poseben okus narave.

  2. Bučno olje Premium (0,5 l): Premium bučno olje je sinonim za najvišjo kakovost in izrazite okuse. Ta izdelek prinaša izjemno čisto bučno aromo in je odlična dopolnitev različnim jedem.

  3. Eko kis Simonič: Eko kis Simonič je narejen iz ekološko pridelanih sestavin, ki so skrbno izbrane za najboljšo kakovost. Ta kis bo vašim jedem dodal svežino in izrazit okus ter je odlična osnova za pripravo različnih omak in solatnih prelivov.

Zakaj izbrati Darilni paket 9:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Eleganca in okus narave: Bučna olja in ekološki kis združujejo okus narave s prefinjenostjo in kakovostjo.

Darilni paket 9 je odlična izbira za vse, ki želite razvajati svoje brbončice in hkrati dodati elegance v svojo kuhinjo. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in ustvarili jedi, ki bodo očarale vaše brbončice.