Darilni paket 8

22,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 8

Darilni paket 8 je odlična kombinacija izbranih bučnih dobrot Petovar in majhne keramične posodice, ki bo popestrila vaše kulinarično doživetje in poudarila naravno eleganco v vaši kuhinji. S tem paketom boste razvajali svoje brbončice in ustvarili edinstveno kulinarično izkušnjo.

Kaj vsebuje Darilni paket 8:

  1. 2 steklenici bučnega olja Petovar (0,5 l vsaka): Bučno olje Petovar je sinonim za vrhunsko kakovost in izrazit okus. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, ki so ročno izbrane in stisnjene, da zagotavljajo izjemno čistost in bogastvo okusa. S tem oljem boste svojim jedem dodali poseben okus narave.

  2. Bučni namaz Petovar: Okusen bučni namaz Petovar bo zadovoljil vaše brbončice z mešanico kakovostnih bučnih semen in drugih naravnih sestavin. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek ob druženju s prijatelji.

  3. Majhna keramična posodica: Ta majhna keramična posodica je praktična in elegantna, idealna za serviranje bučnega namaza ali drugih omak. Njena enostavna čistilna površina in naravna eleganca bosta popestrila videz vaše kuhinje.

Zakaj izbrati Darilni paket 8:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Eleganca in praktičnost: Majhna keramična posodica je funkcionalna in privlačna na pogled, kar bo vaše jedi postreglo z naravno eleganco.

Darilni paket 8 je odlična izbira za vse, ki želite razvajati svoje brbončice in hkrati dodati naravno eleganco v svojo kuhinjo. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in svoje jedi postregli s stilom.