Darilni paket 2

15,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 2

Ponosno predstavljamo Darilni paket 2, ki vsebuje izjemno izbrano premium bučno olje Petovar. Ta paket je zasnovan za tiste, ki cenijo vrhunsko kakovost in izrazit okus bučnega olja.

Kaj vsebuje darilni paket 2:

2 steklenici premium bučnega olja Petovar (0,5 l vsaka): Bučno olje Petovar je sinonim za najvišjo kakovost in vrhunski okus. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, ki so ročno izbrane in stisnjene, da zagotavljajo izjemno čistost in bogastvo okusa. To bučno olje je prava zakladnica hranil, saj vsebuje esencialne maščobne kisline, vitamine in minerale.

Zakaj izbrati premium bučno olje Petovar?

  • Bogat okus: Bučno olje Petovar je znano po svojem izrazitem okusu in prijetni oreškasti noti, ki bo vašim jedem dodala poseben čar.

  • Hranilna vrednost: Premium bučno olje Petovar je odličen vir zdravih maščob, vitaminov A, E in K, ter mineralov, kot so magnezij, cink in selen.

  • Vrhunska kakovost: Naša predanost kakovosti se odraža v vsaki steklenici. Bučno olje Petovar je pridelano z najnovejšimi tehnologijami in strogo nadzorovanim postopkom, ki zagotavlja vrhunsko kakovost.

Darilni paket 2 je idealno darilo za vse, ki želijo razvajati svoje brbončice s prestižnim okusom bučnega olja Petovar. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem darilnim paketom boste prinesli izredno kakovost v svojo kuhinjo in razvajali svoje okusne brbončice.