Darilni paket 13

55,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 13

Darilni paket 13 je popolna kombinacija vrhunskih bučnih izdelkov Petovar in izbranih dodatkov, ki bodo obogatili vaše vsakodnevno življenje. Ta paket je odličen za tiste, ki želijo uživati v okusih buče in hkrati izraziti svojo ustvarjalnost ter organiziranost.

Kaj vsebuje Darilni paket 13:

  1. 2 steklenici bučnega olja Petovar (0,5 l vsaka): Bučno olje Petovar je sinonim za vrhunsko kakovost in izrazit okus. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, kar zagotavlja izjemno čistost in bogastvo okusa. S tem oljem boste svojim jedem dodali poseben okus narave.

  2. Bučni namaz Petovar: Okusen bučni namaz Petovar bo zadovoljil vaše brbončice z mešanico kakovostnih bučnih semen in drugih naravnih sestavin. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek ob druženju s prijatelji.

  3. Rokovnik: Rokovnik je odličen pripomoček za organizacijo vaših obveznosti in načrtovanje. Pomagal vam bo ohranjati urejenost in slediti svojim ciljem.

  4. Kulica: Kulica je odličen pripomoček za pisanje, risanje in zapisovanje svojih misli. Bodite kreativni in izražajte svojo ustvarjalnost.

  5. Skodelica: Skodelica je popolna za uživanje v vaši najljubši pijači. S svojim privlačnim dizajnom bo obogatila vaše trenutke sprostitve.

  6. 2 keramični posodici: Keramični posodici sta odlična dodatka za serviranje vaših bučnih dobrot. So praktične, privlačne na pogled in preproste za čiščenje.

Zakaj izbrati Darilni paket 13:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Praktičnost in ustvarjalnost: Rokovnik, kulica, skodelica in keramične posodice vam omogočajo organizirano življenje in izražanje svoje ustvarjalnosti.

Darilni paket 13 je odlična izbira za vse, ki želite razvajati svoje brbončice, hkrati pa ohranjati organiziranost in izražati svojo ustvarjalnost. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike in tiste, ki cenijo praktičnost in ustvarjalnost. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in izrazili svojo edinstvenost.