Darilni paket 12

49,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 12

Darilni paket 12 je popolna kombinacija izbranih bučnih dobrot Petovar in dodatkov, ki bodo obogatili vaš vsakdan in popestrili vašo ustvarjalnost. Ta paket je odlično darilo za tiste, ki želijo uživati v vrhunskih okusih narave in hkrati ohranjati organiziranost v svojem življenju.

Kaj vsebuje Darilni paket 12:

  1. 2 steklenici bučnega olja Petovar (0,5 l vsaka): Bučno olje Petovar je znano po svoji vrhunski kakovosti in izrazitem okusu. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, kar zagotavlja izjemno čistost in bogastvo okusa. S tem oljem boste svojim jedem dodali poseben okus narave.

  2. Bučna semena Petovar (120 g): Hrustljava, naravna bučna semena so odličen vir beljakovin, vlaknin in zdravih maščob. Bučna semena Petovar so skrbno izbrana in pripravljena za uživanje.

  3. Pražena bučna semena Petovar (120 g): Pražena bučna semena Petovar so pripravljena s posebno praženo tehniko, ki ohranja njihovo svežino in okus. Odličen hrustljav prigrizek za hitro in zdravo prigrizovanje.

  4. 2 skodelici: Skodelici sta odličen dodatek za vašo kuhinjo ali pisarno. S svojim privlačnim dizajnom bosta obogatili vaše trenutke uživanja v napitkih ali malicah.

  5. 2 ovratna trakova za ključe: Ovratna trakova za ključe vam bosta pomagala, da ohranite organiziranost in vedno hitro najdete svoje ključe. Prav tako sta stilsko dovršena dodatka za vaš vsakdan.

Zakaj izbrati Darilni paket 12:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Praktični dodatki: Skodelici in ovratna trakova za ključe so funkcionalni dodatki, ki vam bodo olajšali vsakdan.

Darilni paket 12 je odlična izbira za vse, ki želite razvajati svoje brbončice, hkrati pa ohranjati organiziranost v svojem življenju. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike in tiste, ki cenijo praktičnost in kreativnost. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in ohranjali urejenost v svojem vsakdanu.