Darilni paket 11

42,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 11

Darilni paket 11 je popolna kombinacija vrhunskih bučnih izdelkov in praktičnih dodatkov, ki vam bodo pomagali organizirati svoje dneve. S tem paketom boste razvajali svoje brbončice in hkrati poskrbeli za urejeno in organizirano življenje.

Kaj vsebuje Darilni paket 11:

  1. 2 steklenici bučnega olja Premium (0,5 l vsaka): Premium bučno olje je sinonim za najvišjo kakovost in izrazite okuse. Ta izdelek prinaša izjemno čisto bučno aromo in je odlična dopolnitev različnim jedem.

  2. 2 kozarca bučnega namaza: Bučni namaz je okusna poslastica, pripravljena iz najkakovostnejših bučnih semen in naravnih sestavin. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek.

  3. 1 rokovnik: Rokovnik je odličen pripomoček za organizacijo vaših obveznosti in načrtovanje. Pomagal vam bo ohranjati urejenost in slediti svojim ciljem.

  4. 1 kulica: Kulica je odličen pripomoček za pisanje, risanje in zapisovanje svojih misli. Bodite kreativni in izražajte svojo ustvarjalnost.

Zakaj izbrati Darilni paket 11:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Praktični dodatki: Rokovnik in kulica bodo poskrbeli, da boste organizirani in pripravljeni na vse svoje obveznosti.

Darilni paket 11 je odlična izbira za vse, ki želite razvajati svoje brbončice in hkrati poskrbeti za organizacijo svojega življenja. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike in tiste, ki cenijo organiziranost. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in hkrati poskrbeli za urejenost svojega vsakdana.