Darilni paket 7

22,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 7

Darilni paket 7 je popolna kombinacija izbranih bučnih dobrot Petovar in elegantnih keramičnih posodic, ki bodo obogatile vaše kulinarično doživetje. S tem paketom boste razvajali svoje brbončice in obogatili svojo kuhinjo z okusi narave ter funkcionalnimi keramičnimi posodicami.

Kaj vsebuje Darilni paket 7:

  1. 2 steklenici bučnega olja Petovar (0,5 l vsaka): Bučno olje Petovar je znano po vrhunski kakovosti in izrazitem okusu. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, kar zagotavlja izjemno čistost in bogastvo okusa. To bučno olje bo vašim jedem dodalo poseben okus narave.

  2. Bučna semena Petovar (120 g): Hrustljava, naravna bučna semena so odličen vir beljakovin, vlaknin in zdravih maščob. Bučna semena Petovar so skrbno izbrana in pripravljena za uživanje.

  3. Pražena bučna semena Petovar (120 g): Pražena bučna semena Petovar so pripravljena s posebno praženo tehniko, ki ohranja njihovo svežino in okus. Odličen hrustljav prigrizek za hitro in zdravo prigrizovanje.

  4. 2 keramični posodici: Elegantni keramični posodici sta odličen dodatek za serviranje vaših jedi. So praktične, privlačne na pogled in preproste za čiščenje. Poskrbeli bosta za lepšo postavitev vaših bučnih dobrot.

Zakaj izbrati Darilni paket 7:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Funkcionalne keramične posodice: Keramične posodice so funkcionalne in estetsko dovršene, kar bo vašo kuhinjo obogatilo z eleganco.

Darilni paket 7 je odlična izbira za vse, ki želite razvajati svoje brbončice in obogatiti svojo kuhinjo s funkcionalnimi keramičnimi posodicami. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in jedi postregli s stilom.