Darilni paket 6

21,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 6

Darilni paket 6 je nepogrešljiva izbira za vse, ki želijo svojo kuhinjo obogatiti z okusi narave in izjemno kakovostjo. S tem paketom boste razvajali svoje brbončice in svoje jedi popestrili z izbranimi izdelki. Paket vsebuje bučno olje Petovar, eko kis Simonič in bučni namaz Petovar - popolno kombinacijo za kulinarično razvajanje.

Kaj vsebuje Darilni paket 6:

  1. Bučno olje Petovar (0,5 l): Bučno olje Petovar je sinonim za vrhunsko kakovost in izrazit okus. To bučno olje je pridobljeno iz najboljših bučnih semen, ki so skrbno izbrane in stisnjene, da zagotavljajo izjemno čistost in bogastvo okusa. S tem oljem boste svojim jedem dodali edinstveno oreškasto noto in izjemno hranilno vrednost.

  2. Eko kis Simonič: Eko kis Simonič je narejen iz ekološko pridelanih sestavin, ki so skrbno izbrane za najboljšo kakovost. Ta kis bo vašim jedem dodal svežino in izrazit okus ter je odlična osnova za pripravo različnih omak in solatnih prelivov.

  3. 2 kozarca bučnega namaza Petovar: Bučni namaz Petovar je pravo kulinarično razvajanje. Narejen je iz najkakovostnejših bučnih semen in naravnih sestavin. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek. S svojim edinstvenim okusom bo vaše jedi dvignil na višjo raven.

Zakaj izbrati Darilni paket 6:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po svoji vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Ekološka pridelava: Eko kis Simonič je pridelan iz ekološko pridelanih sestavin, kar poudarja našo skrb za okolje.

Darilni paket 6 je odlična izbira za vse, ki želijo razvajati svoje brbončice in hkrati poskrbeti za kakovost svojih jedi. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in ustvarili jedi, ki bodo očarale vaše brbončice.