Darilni paket 5

21,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 5

Darilni paket 5 je simfonija izbranih bučnih okusov, ki vas bo popeljala v svet vrhunske kakovosti in naravnega okusa. S tem paketom boste doživeli pravo bučno razvajanje, saj vključuje dve steklenici premium bučnega olja in en kozarec bučnega namaza Petovar. To je idealno darilo za vse, ki cenijo izjemno kakovost in želijo okusiti bučne dobrote blagovne znamke Petovar.

Kaj vsebuje Darilni paket 5:

  1. 2 steklenici premium bučnega olja (0,5 l vsaka): Premium bučno olje je znano po svoji izjemni kakovosti in bogatem okusu. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, ki so ročno izbrane in stisnjene, da zagotavljajo vrhunsko čistost in izrazit okus. Bučno olje Petovar je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami, vitamini in minerali, kar ga naredi za odlično dopolnilo različnim jedem.

  2. 1 kozarec bučnega namaza Petovar: Bučni namaz Petovar je okusna poslastica, pripravljena iz najkakovostnejših bučnih semen in naravnih sestavin. Ta namaz bo vaše brbončice razvajal s svojim edinstvenim okusom in teksturo. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek, da svojim jedem dodate naraven bučni poudarek.

Zakaj izbrati Darilni paket 5:

  • Vrhunska kakovost: Premium bučno olje in bučni namaz Petovar sta sinonima za najvišjo kakovost in naravne okuse.

  • Bogastvo hranil: Bučno olje je bogato z esencialnimi hranili, medtem ko bučni namaz prinaša okus narave v vsako jed.

Darilni paket 5 je popolno darilo za vse, ki želijo razvajati svoje brbončice z izbranimi bučnimi okusi. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli pristen okus narave v svojo kuhinjo in se razvajali s čudovitim bučnim razvajanjem.