Darilni paket 4

21,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 4

Iščete popolno darilo za vse ljubitelje okusov narave? Darilni paket 4 je odgovor na vaše želje, saj vključuje dvojno razkošje bučnih okusov, ki bodo vaše brbončice razvajali v največji meri. Z dvema steklenicama premium bučnega olja in dvema kozarcema bučnega namaza Petovar, je ta paket odlična izbira za tiste, ki si želijo okusiti vrhunsko kakovost bučnih izdelkov.

Kaj vsebuje Darilni paket 4:

  1. 2 steklenici premium bučnega olja (0,5 l vsaka): Premium bučno olje je sinonim za najvišjo kakovost in izrazit okus. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, ki so ročno izbrane in stisnjene, da zagotavljajo izjemno čistost in bogastvo okusa. To bučno olje je prava zakladnica hranil, saj vsebuje esencialne maščobne kisline, vitamine in minerale. S tem oljem boste vašim jedem dodali poseben čar in okus narave.

  2. 2 kozarca bučnega namaza Petovar: Bučni namaz Petovar je okusen in kakovosten namaz, ki bo zadovoljil vaše brbončice z mešanico kakovostnih bučnih semen in drugih naravnih sestavin. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek ob druženju s prijatelji. Bučni namaz je odličen način, da dodate okus in hranila vaši prehrani.

Zakaj izbrati Darilni paket 4:

  • Vrhunska kakovost: Naša zaveza kakovosti se odraža v vsakem izdelku. Premium bučno olje je pridelano z najnovejšimi tehnologijami, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost in izrazit okus.

  • Naravni okusi: Z našimi izdelki boste okusili čar narave. Ne vsebujejo umetnih dodatkov ali konzervansov.

Darilni paket 4 je odlično darilo za vse, ki želijo razvajati svoje brbončice z izjemnimi bučnimi okusi. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli okus narave v svojo kuhinjo in razvajali svoje okusne brbončice s štirikratnim bučnim užitkom.