Darilni paket 3

15,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 3

Dovolite, da vas popeljemo na okusno in zdravo potovanje v svet narave z Darilnim paketom 3, ki vključuje izbrane bučne dobrote Petovar. S tem paketom boste razvajali svoje brbončice in odkrili vrhunske okuse narave.

Kaj vsebuje Darilni paket 3:

  1. Bučno olje Petovar (0,5 l): Bučno olje Petovar je sinonim za vrhunsko kakovost in izjemno okusnost. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, ki so skrbno izbrane in stisnjene, da zagotavljajo izrazit okus in čistost. To bučno olje bo obogatilo vaše jedi s svojim edinstvenim oreškastim okusom ter hranilnimi vrednostmi, saj vsebuje esencialne maščobne kisline in vitamine.

  2. Bučni namaz Petovar: Naš bučni namaz je pripravljen z ljubeznijo do okusa narave. Sestavljen je iz kakovostnih bučnih semen in drugih naravnih sestavin, ki vam bodo prinesle popoln užitek ob vsakem grižljaju. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek ob druženju s prijatelji.

Zakaj izbrati Darilni paket 3:

  • Vrhunska kakovost: Naša zaveza kakovosti se odraža v vsakem izdelku. Bučno olje Petovar je pridelano z najnovejšimi tehnologijami, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost in okus.

  • Naravni okusi: Z našimi izdelki boste okusili čar narave. Ne vsebujejo umetnih dodatkov ali konzervansov.

Darilni paket 3 je odlično darilo za vse, ki želijo razvajati svoje brbončice z okusi narave. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo očaralo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli okus narave v svojo kuhinjo in si privoščili zdrav in okusen užitek.