Darilni paket 10

33,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket 10

Darilni paket 10 je popolno razkošje bučnih okusov, ki vključuje izbrane izdelke Petovar, in to v čudovitem majhnem lesenem zabojčku. Ta darilni paket je kot nalašč za vse, ki cenijo izjemno kakovost in želijo razvajati svoje brbončice z okusi narave.

Kaj vsebuje Darilni paket 10:

  1. 2 steklenici bučnega olja Petovar (0,5 l vsaka): Bučno olje Petovar je sinonim za vrhunsko kakovost in izrazit okus. Pridobljeno je iz najboljših bučnih semen, ki so ročno izbrane in stisnjene, da zagotavljajo izjemno čistost in bogastvo okusa. S tem oljem boste svojim jedem dodali poseben okus narave.

  2. 2 kozarca bučnega namaza Petovar: Bučni namaz Petovar je okusna poslastica, pripravljena iz najkakovostnejših bučnih semen in naravnih sestavin. Uporabite ga kot namaz na kruhu, dodatek k solatam ali kot prigrizek ob druženju s prijatelji.

  3. Bučna semena Petovar (120 g): Hrustljava, naravna bučna semena so odličen vir beljakovin, vlaknin in zdravih maščob. Bučna semena Petovar so skrbno izbrana in pripravljena za uživanje.

  4. Pražena bučna semena Petovar (120 g): Pražena bučna semena Petovar so pripravljena s posebno praženo tehniko, ki ohranja njihovo svežino in okus. Odličen hrustljav prigrizek za hitro in zdravo prigrizovanje.

  5. Majhen lesen zabojček: Ta majhen lesen zabojček ne samo lepo predstavlja darilni paket, ampak je tudi odličen dodatek za shranjevanje ali dekoracijo vaše kuhinje.

Zakaj izbrati Darilni paket 10:

  • Vrhunska kakovost: Izdelki v tem paketu so znani po vrhunski kakovosti in naravnih okusih.

  • Eleganca in praktičnost: Lesen zabojček dodaja dotik naravne elegance in funkcionalnosti temu darilnemu paketu.

Darilni paket 10 je odlično darilo za vse, ki želite razvajati svoje brbončice in hkrati dodati pridih naravne elegance v svojo kuhinjo. Bodite razvajani ali pa podarite to izjemno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje kulinarike. S tem paketom boste prinesli okuse narave v svojo kuhinjo in uživali v raznolikosti bučnih dobrot.